Varför ska man tänka på, nån annan än sig själv? Ego.

Bra saker med helgen:
- Mysig disneykväll hos Sosso med fina människor och vi såg Mulan, Dumbo och massa annat som jag inte sett sen jag var liten så nostalgin var på topp hos mig i alla fall.
- Har spelat en massa WoW som har blivit mitt nya fina intresse, det är verkligen kul och även om jag inte är så bra så tänker jag bli bättre, vet inte hur långt jag kommer orka men det blir nog bra.
- Var hos Eriks mami i fredags och åt tårta och lekte med Emil
- Jag har varit på Ekerö igen, det var faktiskt ett ganska fint återseende

Dåliga saker:
- Jag har blivit sjuk, så imorgon ska jag gå till vårdcentralen. Nä, jag tänker inte säga vad det är för det är bara Herman och Sosso som vet hittills
- Jag har känt mig lite som en bitterfitta, förlåt alla. Jag är otroligt odräglig att ha och göra med när jag koncentrerar mig på saker och då (mina föräldrar misstänker iaf...) jag har lite aspergersdrag så blir jag extremt besatt av vissa saker och blir verkligen galen om någon stör mig. Förlåt, det är verkligen inte meningen att vara sån, jag ska försöka skärpa mig.
- Just nu fungerar inte T som det ska vilket jag hemskt gärna önskar då jag har ont
- Jag har ingen dator att spela WoW på... alltså gud jag är nördig men det är ett bra tidsfördriv

Andra bra saker är att jag insett att jag är okej. Jag har fått höra massa fina saker av folk den senaste veckan som stärker mitt självförtroende, det känns bra som fan. Har ingen aning om folk tycker om att jag bryr mig så mycket om dem, men jag fortsätter med det. För jag bryr mig och jag gillar er verkligen, pratar jag med er så är ni speciella för mig och alla som jag älskat kommer alltid vara det. Usch vad klyschigt och töntigt det här låter men jag tycker så hemskt mycket om er.
Är det fel?
En annan positiv sak är att jag börjar inse att man behöver inte ses hela tiden eller prata dygnet runt, det fungerar ändå.

Och jag tänkte säga att Antonia jag älskar och saknar dig. Om du ser det här och kanske vill ses så kan du väl kommentera något, skriv vad fan som helst.



Det här var ju ett tag sen, jag ser smått... knarkig ut? Eller så är det bara jag som tycker det. 19 december 2007

take these words

Jag har insett att mörk blockchoklad nästan är lika gott som marabou. Men bara nästan, för det har en lite konstig konsistens. Men jag har inte betalat för den (hittade den i kylskåpet), allt gratis är gott.
Och jag har inget att skriva om egentligen.
Sug kuk småfiskar.
<3



Lunch i skolan (y).
Jag funderar förövrigt på att göra om mitt hår, ska googla bilder nu hahahah puss

Tetriz

Helvete vad kallt det är, och jag tror min blogg ser konstig ut eftersom jag designat den på min dators ENORMA skärmar. Får fixa när jag kommer hem, den ligger knappast i mitten på normala skärmar...
Menmen, vi får hoppas på att det blir bra och jag inte glömt hur man gör.

Om ungefär en halvtimme kommer Sofia till MG för Linnea ska fota henne. Sofia är jävligt snygg. Livet är orättvist. Menmen, jag får pussa på henne i alla fall vilket är bra. Lite senare ska jag träffa Valerie och vi ska gå runt i Gamla Stan (old toooown) och fika. Typ. Tyvärr håller jag på att frysa röven av mig så jag vet inte hur jag ska klara av det. Bufuckinghu.

Nyss gjorde jag en nedräknare till julafton som jag inte pimpat alls, den är otroligt b. Men jag delar med mig, för jag är så jävla gullig. Jag orkar inte fixa med CSS så skitsamma, kanske lite senare. Tryck här.
Och öhh idag ska jag spela CS med Philip, Gabbe, Sosso och Fabian eftersom Valerie inte slutar förrän halv fem. Jag har aldrig någonsin spelat CS så det här kommer suga Stalins kuk.

ÖÖÖÖHHH JAG ÄR SÅ TRÅKIG BLOGGARE MEN DET ÄR HORKALLT, DÅ FÅR MAN VARA TRÅKIG. HATAR VÅRAT WEBBRUM FÖR MAN MÅSTE TYP HA VANTAR PÅ SIG FÖR ATT ÖVERLEVA BUHU.

Dina vänner har glömt dig, och jag tror du glömt vem du var

Ser på Idolklipp med Johan Palm,
oh herregud.
Inte bra minsann, varför älskar folk honom?
Han sjunger jättefalskt och slaktar Viva La Vida med Coldplay. Dumma jävel.

Så jag ser på Idol 2004 istället, nostalgi och trevligheter från tiden då jag faktiskt FÖLJDE skiten. Mest för att jag var stolt Darinflikka_92. Älska mig.

Nu måste jag skriva en liten planering för jag är så dålig och dubbelbokar folk... Ska bli bättre på det här! Och köpa mig en kalender.
Tisdag: Fika med Valerie
Onsdag: Fika med Sofia och ev resten av Ögg?
Torsdag: boka mig!
Fredag: Vettefan, Erik?
Lördag: Filmkväll hos Sosso <3
Söndag: Hm.

Ledig typ den här veckan, jag tycker det är bra.

when every starfall brought to the tears again

Det är snöstorm och det är värre än när jag vaknade eftersom nu snöar det även utanför mitt fönster (som ligger mot en gård så det brukar liksom... inte storma där, men nu är det typ kris utanför fönstret mitt, ska bli intressant att se om jag ens tar mig till skolan idag).

Idag vill jag spela WoW men det krånglar med Eriks konto, det är dåligt.
Och jag hatar den nya resizefotosaken, förr i tiden så gjorde den förminskade kopior, nu förminskas ORGINALEN så jag har inte ett enda stort foto kvar. Dåligt för jag blev nöjd med dem.
Jag är helt uppfylld av articUNO, zapDOS och molTRES. Svaret på gåtan! Så jag ska ägna webblektionen åt att lista ut vad Mew, Lugia, Ho-Oh, Entei, Suicune och ? (sista hundens namn har jag glömt) betyder. Ååååhh vilken spänning minsann.

Trött är jag också, fast jag tog sovmorgon idag. Förlåt gud. Men min frånvaro kommer inte höjas så mycket mer nu så jag fixar studiebidraget den här månaden med. Eller jag har redan fått det och har typ 200-300 kronor kvar. Kläder är nödvändigt.

Nu ska jag gå om 15 minuter.
Önska mig lycka till och designa min blogg för i helvete.
(Nedan postar jag de förminskade bilderna från veckan...)



Det är nog Philip som gör bilden. Alltid lika fotokåt.



Jag gömmer mig och Philip posar vidare.



Nej barn, rök och posera aldrig samtidigt. Det funkar inte.



Smygfoto av... Sosso? Corinne är det i alla fall.



Imorse när jag vaknade såg det ut såhär. JAG ÄR GLAD.

Och det slutade nyss snöa utanför mitt fönster, fan.

Girl save your soul

Dålig uppdatering, men skitsamma, tror inte direkt att någon bryr sig. Vet att det är folk som läser och ni är så söta, jag bryr mig inte så mycket om ni kommenterar eller inte. Bara trevligt att veta vilka det är, så om du läser det här så kommentera med ditt namn/bdbnamn.
Jag vågar typ aldrig göra sånt eftersom det känns fett stalker... hahaha som att typ den jag kommenterade skulle bara "OMG läser HON min blogg? *lösenordsskydda i panik*"

ööh.. aja.

helgen var knas som fan,
mytomaner, cocopops, ambulanser och släpa däckade tjejer genom snön.
Nu är det såhär att jag schiter faktiskt i folk,
ni är dumma.

Pussen. En söt bild på mina fötter i snön saknas.. :( så den kommer imorgon (y)

Det snurrar i min skalle

Jag börjar med att säga såhär (så ni vet vart jag står liksom hahaha)

Y. Hildadadadadadadadada<3 säger:
svenska >:

aw vädret suger kuk
nea säger:
<3 det är kul ju!

ja det suger som fan ):
jag vill inte gå uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut, tänker vara hemma imorgon.
(barnen på typ hawaii hade lätt fått vara hemma om det var -5 grader så jag har inte så dåligt samvete över det faktiskt :') haha)

___________________________________________________________________

Så mina små sockerplommon, ni lär inte skåda mig i Mg's korridorer imorgon (fast jag måste medge att jag är fett sugen på skolmaten så jag funderar på att typ dra till nacka forum och svulla i mig något på tacobar, för jag måste ändå till biblioteket fast jag har SJUUUUK ångest för jag får typ kravmail från dem varje dag och nu vågar jag typ inte öppna min mail längre för jag har inte råd med skulder just nu BUHU)
(dessutom så är jag rädd för att om jag åker dit så kommer de typ skjuta mig eftersom jag är så efter med böckerna... får typ skicka pappa?)

är det bara jag som tycker :') är den gulligaste smileyn som finns? Får typ glädjeryck när jag ser att någon annan förutom jag använder den hahaha.
Visstja, ikväll ska jag intervjua min mori, kom på frågor om hennes skolgång?



Snodde bilden från Valerie och den är så sjukt söt! Plus att jag träffade kvinnan på saltsjöbanan imorse, bra dag. <3
(eller okej min dag sög så hon var det enda fina inslaget liksom)
- Imorse fanns det ingen ström till tågen i norra sthlm = jag satt fast utanför upplands väsby i typ en timme
- På gympan hade vi basket. Jag trodde det var handboll tills jag kontrollfrågade Alex. Nu tror han att jag är dum i huvudet och jag kan inte spela basket
- Det var SKITKALLT ute
- Mina pannkakor var äckliga så jag ska aldrig mer äta pannkakor till lunch *rebell*
- Jag gick hem från webbprogrammeringen och missade 443an och fick vänta på 71an i typ en kvart i ösregn

puss

You make me feel like I'm home again

(Varning för gayinlägg. Om du är en cyniker eller vill behålla den dryga bild du har utav mig så bör du sluta läsa typ... nu. Tycker du jag är dum i huvudet kan du fortsätta läsa :*)

Klockan är 22.23 och jag är ensam. Alla i min familj sover och folk segsvarar på msn. Och jag saknar Erik. Världens finaste person som gör mig lycklig.
Och han gör massa bra saker för mig (jag ska gottgöra dig någon dag):
- Han installerar Häst och Ponny: Ridskolan till mig. Utan att lol'a mig en endaste gång och han spelar det med mig.
- Han ser alla mina favoritfilmer med mig, hur dåliga de än är (Hittills: Föräldrafällan, Legally Blonde, Clueless, Bring it On och Lejonkungen 3)
-  Han följer med mig och ser Håkan Hellström, fast han inte lyssnar på honom
- Han tar hand om mig när jag druckit för mycket och bär mig när jag inte kan stå (jesus >:)
- Han står ut med att jag har humörsvängningar och ringer honom och gråter för att i nästa stund vara jätteglad och han klagar inte
- Han är jättelagom svartsjuk
- Han lyssnar alltid på mig och tvingar mig aldrig göra saker
- Han har slutat med dumheter för min skull (fast du får börja igen älskling, vi har en överenskommelse <3)
- Han tycker inte det är jobbigt att jag pratar hela tiden och byter samtalsämne var femte sekund (vilket typ ingen annan gör)
- Han fattar viktiga saker, fast han är kille
- Han lyssnar på mig när jag spelar Mario (det är typ då jag snackar som värst)
- Han blir inte arg fast jag förstör hans dator (förlåt >:)
- Han är lika dampig som jag och jag kan alltid vara mig själv med honom
- Han är Erik Alexander Berglund.
<3

lily is dancing on the table

Jag och Erik är det dampigaste paret någonsin och jag uppskattar det. Jag behöver en ny dator då min LAGGAR när jag spelar Häst och Ponny; Ridskolan
):
Jag letar efter ett dataspel som heter ungefär "Mika, det första äventyret" och handlar om en tjej i ett stall. Emma och jag spelade alltid det när vi var typ nio. Vi köpte det på Globen Horse Show och jag hade en enorm affisch med en häst på och en tecknad Mika. Vad jag minns så var det jätteroligt MEN jag kan inte finna det någonstans. Kanske för att det inte blev någon jättehit på marknaden.
Blablabla...

I december så ska jag troligtvis jobba. Då har jag råd med julklappar och eventuellt med en Netbook till mig själv vilket jag verkligen hade uppskattat. Inte för att jag direkt behöver någon men äsch det är kul att ha och bra med en till dator. Men jag måste ha den med 120 gb, 4 känns en aning lite. Det är mindre än vad som ryms på min ipod liksom. Jag längtar till julen, och idag snöade det. Kärlek.
(MIN BLOGGDESIGN *skära i sig själv*)

Bilder, som vanligt. Tycker inte att det är så kul med bloggar utan bilder så här horar jag ut mig totalt.. allt för er små läsare <3 (haha jag är pinsamt medveten om att ingen faktiskt läser min blogg men whatever).



Underbar bild. Erik försöker typ posa lite och jag ser ut som jabba the hut eller något. Åh jag älskar mig själv. (förövrigt har jag ingen sån dubbelhaka annars OKEJ?)













= Min helg.

and you blow me a kiss

jag har mensvärk och är fett uttråkad och saknar min älsklingskille så jag gör töntiga test under tiden i väntan på att han kommer hit och pussar på mig, hihi älskar dig (och för att slippa att bara skriva enstavigt på alla frågor så får jag väl typ... berätta lite i mina svar BRA VA! alla bara: careface)

Har du kysst någon: usch och fy, sånt äckelpäckel. Men JA det är klart jag har hallå, senast för två timmar sen med världens finaste kille.
Naken: japp, nudist ftw (som jag typ var när jag var liten eller något?)
Med bara underkläder: Ja, jag går typ alltid runt i bara underkläder
I en säng: mhm, jag har så dålig kondition att jag tycker det är jobbigt att stå upp ibland haha skäms ):
I vatten: Steningebadet 2008 <3 Fylla och vattenkyssar.
I regn: Det bör jag gjort... eller alltså jag brukar inte tänka på vad det är för väder när jag strular runt?
Ute: Lol... ja det har jag.
Uppochner: haha ja men det känns fett weird! Näsorna blir helt cp
Sittande: Jarå, senast idag (känner att mina svar är lite liknande varandra.. men det här är typ helt normala grejer? bättre om det hade varit frågor typ som "när du suttit på en elefant" eller "slickat någon i näsan")
Stående: Men ja, palla lägga sig när man är utomhus hallå
Där många sett på: Typ hela gymnasiemässan idag? tihi
Någon du ej varit tsm med: Gud ja.
Någon som redan är upptagen: Herregud jag skäms, men mitt svar är ja. Alldeles för många. Förlåt alla flick- och pojkvänner därute.
I smyg: Ja, nersjunken i lera. Men det var fint.
I skolan: Ja. :*
har du nekat en kyss: Hmmm nej tror fan inte det hahaha
blivit nekad: Ja, men av en ganska förståelig anledning ;)
frågat om en kyss: Här frågas inte, här VÅLDTAR vi.

Just give me something, that I can't destroy

Winter rose.
Snart är det vinter.
Ja, jag hatar min design fortfarande. Martin, hjälp!
Så jag postar bilder.
För jag älskar bilder.
Jag har Fabians kamera i min ägo och nu när jag har nya batterier så kan jag fota ännu mera.
Så jag är glad.
Och naturbilder är tråkigt men fint.
Så.. för att hylla att vi i Sverige har fyra årstider så kommer höst- och vinterbilder.
Troligtvis tagna 2007.
(Och, jag är medveten om att alla bilder inte skriker "HÖÖÖÖÖST OCH VINTER!!!111" men de är det för mig, hah!)



Lilla hjärtat, bild som jag fick många positiva kommentarer på och jag tycker om den fortfarande. Den togs när min S3 fortfarande ville samarbeta, på FN-dagen 2007 (anledningen till att jag minns det är att den heter typ höstfn002).



Jag gick runt inne i stan med Jack och skulle snart se Kent på annexet. Och ja, fint minne helt enkelt och det var 19 november 2007, en dag efter min kamera reparerats för första gången och jag trodde verkligen att den skulle hålla sig bra. HAH fuck canon (ska jag säga som har en uppgraderad version av skiten bredvid mig, pusspuss)



Nyår 2007, Slussen med Antonia.



Första snön har jag för mig. Pappas kamera. Lunda Gård var rätt fint. Och jag var lite glad. Hade typ inga problem.


Några dagar innan julfesten 2007. Från balkongen och JA den är oredigerad. Har inte ens dragit upp kontrasten. Ovanligt för att vara mig, haha lol.



Alla bara "le dum låtsasestet" men ah 2006 är bilden tagen och julfest i skolan. Haha ingen fattar men åh jag har alltid blivit glad av den här bilden. Men så är jag sjuk i huvudet poffpoff.



2008. Elin i Sälen. Kärlek osv.
<3

And you're just like a dream

Elin bad mig ladda upp bilder som är nya och gamla på ÖGG för hon ska ha dem (våra msn vill inte samarbeta). Jag vet att alla lär slå mig för det här men det schiter jag i. Dessutom är jag medveten om att jag typ postar alldeles för mycket bilder. Förlåt dååh.





sofia



(Jag var liiite rädd för att Malin skulle bli arg för hon hatar att man laddar upp bilder på henne, så jag tog skolfotot för det har väl typ alla redan sett, haha puss)






(Ja bilden är faktiskt ett år gammal, håll käften >_>)

vårt pussel passar, legot lägger sig själv

hatar min bloggs färger, den är för LJUS.
och jag mår asdåligt vill typ knarka så jag slipper det här hahahahahahahahah jävla skit.

Lilla hjärtat

Ta dom 9 första killarna i din mobil kontaktlista.
ALLA tjejer måste göra testet!

1. Amatörteorist Patrik N.
2. Carl
3. Dennis
4. Erik <3
5. FjortisRickard
6. Freeney Martin
7. Glassimon
8. Herman
9. Jack

Har du pussat nummer 1 - Lol nej, det är Eriks kusin. 
Känner du nummer 4 - Nej omg gud verkligen inte!!11 <3
Bästa minne med nummer 5 - Uhm... han räddade min mobil från att ligga kvar under min balkong förevigt?
Skulle du kunna ge nummer 2 en kram? - Aarå haha
 När ska du träffa nummer 7 - Troligtvis imorgon i skolan
Hur är vänskapen mellan 6 & 7 - Existerar inte.
Är nummer 3 söt? - Som faen :*
Vad är det bästa med nummer 9 - Han har BRÖST :D
 Första intryck av nummer 8 - Gud jag vet inte, typ AW gulli? hahaha
Hur länge har du känt nummer 7 - Sen september typ?

Ja jag har tråkigt och jag är SNYGG när jag är sjuk lol.

"Jag trodde att du var dvärg, sen såg jag att du hade ben!"

Citat: Fabian.
En gammal goding (haha kul att jag använder såhär mobbade uttryck men vadå, kom på en synonym dåva).
Bra dag, finns inte mycket att säga om den. Blev trevligt väckt inatt, det var nog bäst. 
Snart ska jag som den übertuffa person som jag är dra på mig massvis med kläder (fast inte för många, så att inte folk misstar mig för ett troll eller en tjock female human hahaha har ingen koll men verkar tro att jag har det... aja) och dra mig in till WEBBHALLEN för årets största samling av tjocka, acnedrabbade och fula nördar = WoW - Wrath of the lich king släpps. 

Det bästa denna kväll är då att de ska dansas. Cosplaykön alltså måste klä ut sig till wowfigurer och dansa assköna danser, och då jag var i kön lite tidigare idag så såg jag att cosplayarna inte var godbitar så att säga. En var typ en matta med löv. Ska försöka tolka vad han föreställde...
Aja här är mina favoriter:

Human Male - John Travolta in Saturday Night Fever
Human Female - Macarena
Draenel Female - Belly Dancing a'la Shakira
Orc Male - Can't Touch This
Troll Female - Whenever, Wherever
Blood Elf Female - Vilken jävla dans som helst som Britney kört

Åh, jag kommer ju fan få orgasm i kön när jag ser dessa äckliga små SUPERSÖTA nördar dansa som Shakira och John Travolta ååååh.
Måste fixa batterier och filma det här.
PUSSEN

Av deg blir man seg.

Ge mig december, ge mig JUL och julkalender. Ska ladda ner julsånger snart och känna stämningen i kroppen (haha tuff tjej). Gårdagen sög så jag var hemma idag, Erik var här och tog hand om mig och han missade tvärbanan, igen. Jag är bra.









Bilden längst ner är så fin på oss att vi gör den liten.
För övrigt är alla foton från helgen.

T

Det är inte lätt att komma på låtcitat att ha som coola överskrifter när man bara lyssnar på tvspelsmusik. Och att döpa ett inlägg till "Koopa Troopa Beach" känns inte så aktuellt just nu faktiskt. 
Helgen har varit mysig hittills. Vi delar upp den i punktform så att det blir lättare. Bilder får ni inte för jag orkar inte lägga in dem i datorn. HAH ägda! Sen kanske, men troligtvis inte.

Fredag - Jag var i skolan och åt havrebollar för Philips matkort tillsammans med Simon, Sosso och Niklas. Den första var god, den andra var halvokej och efter den tredje så ville jag aldrig någonsin röra en havreboll igen. Fifan. Sen tog jag en välförtjänt skolk och tog mig till T-centralen och träffade Malin och Matilda på John Chris (aka världens bästa café). Jag drack chailatte och vi pratade i tre timmar vilket var mysigaste någonsin. 
Åkte hem och Erik kom över, jag älskar honom för att han står ut med min usla filmsmak och att jag spelar harpan hela tiden + att jag lyssnar på musik med extremt dålig kvalite som blir ännu värre med mina sprängda högtalare, det måste vara smärta för honom som den ljudbög han är. Äkta kärlek.

Lördag - Jag väckte Erik tidigt, han var TRÖTT vilket roade mig. Sadisten i mig dvs. Sen såg vi på EMA 15 år i typ 2 timmar och åkte sen in till stan för att träffa Felix och Magnus då Felix skulle till Saturn Return och bli rejvarN. 
Tyvärr ledde han oss åt fel håll (dvs mot Shock som ligger högst upp på drottninggatan) när Saturn Return ligger i Gamla Stan. Mina fötter ville dö. Sen tog det tvåtusen år inne på Saturn Return så vi hade ett litet camp i ett hörn typ där jag och Erik tog suspekta pussbilder. Jag är urvacker på en av dem, lovar. 
Sen skulle jag köpa mig en finfin tröja men eftersom jag är FET så har jag köpt upp alla mina pengar på mat den här månaden, inte okej. 50:- kvar på kortet bufuckinghu jag borde skjutas. 
Åkte heeem, åkte sen in till stan igen och gick på bio med min älsklingsvalerie. Låt den rätte komma in. Finfin film faktiskt. Vackert foto osv, vi ögonorgasmade hela filmen.
Nu ska jag kanske sova, snart. Ska bara spela harpan. Coolingen. 

Imorgon blir bra, Erik kommer hit, min syrra bakar tårta (fars dag typ) och min kusin och morbror anländer. Jag gillarom.
(glöm icke köpa emoboytröjan, tigg penningar. Inte så illa som det låter, hoho)

Tappar glaset i golvet

Ångest ang. 2 saker. Har dock pratat med Matilda om en av dem så det känns sjukt mycket bättre. Den andra är jobbig, just för att jag inte kan prata om den med någon och för att det är omöjligt. Men jag förtränger det sålänge och gör inget förhastat.

Fikade med Malin och Matilda idag, bilder kommer när jag orkat lägga in dem i datorn. Bästa på hela veckan tror jag, har verkligen saknat dem. Älskling är påväg hit och ikväll kanske Matilda sover här då hon jobbar på Globen (= nära mig). Jag har för långa naglar så det är svårt att skriva, illa. 
Och jag har som den sanna fjortis jag är Louis Vuitton och Playboy-tema på min mobil. Tackar Malin. 
Imorgon kommer Felix till sthlm så vi ska träffa honom och jag tänker köpa en tröja, inte för att jag har någon anledning till det utan bara för att jag vill. Eller en dataväska, om jag fortsätter ha datorn i min så kommer jag krossa den och det vore INTE (jag betonar INTE) bra. Alls.

BÄSTA låten atm, nördigt men jag vet att Malin håller med mig :**** typ
 


EMA

Om 10 minuter är det EMA,
undrar om det är värt att kolla ens?
Jag känner mig desperat,
och jag tror inte att folk gillar mig längre.
Jag hjälper Elin med hennes prov, det roar mig lite eftersom att jag inte har gjort en enda fucking satans läxa på tvåtusen år. Dock är hennes prov SEPESVÅRT!

Bli inte arg på mig snälla människor, lämna mig inte. Jag är paranoid och tillbaka på fel spår, tjock har jag blivit också så jag hatar att gå ut. Men det löser sig (tvek på den).
Vill ha yoghurt.
Stackars människor.
Får fixa STORT hår imorgon så ingen tänker på det här.

Jag har bränt mig i gommen och jag har Sveriges tråkigaste blogg and I'm proud.

Stjärnfallet är jag

Lol.
Nu har jag i alla fall en zuperunik bakgrund.
Nja.
Men jaja, Martin får fixa åt mig sen. Om han är snäll. Och det är han. Sådetså. 
Idag fick jag sluta en timme tidigare. OWN. Fabian sov typ hela dagen, förutom när vi fettade oss till lunch ): 

Imorgon ska jag fika med Elin och träffa Erik. Sen får vi se vad som händer i helgen. 

Nu ska jag äta nachos med salsa för jag har varit STÖRT sugen på det hela dagen, har typ haft sexfantasier om hur jag skruvar upp locket på burken och bara häller i mig salsa. Njutning i dess renaste form mina damer och herrar. 



Så håll i mig.

Hm,
egentligen har jag inget att skriva.
Jag äckas så otroligt av en gammal vän.
Så mycket att jag nog inte skulle försöka rädda henne ens om hon höll på att dö.
Men så får man inte säga för då är man ingen god medmänniska.

Inte för att jag ÄR en god medmänniska.
Jag tror jag är ganska elak.
Alla 94or på bilddagboken verkar hata mig då jag skriver till dem hur fail de är. <3
(Intressant nog fick jag ett "HAAAAHAHAHAHAH BA FÖR HON INTE VÅGAR VA SEJ SJÄLV" tillbaka vilket förbryllade mig en del. Jag ser ut som jag gör och det var inte ens relevant för diskussionen)
Håhåjaja,
det är inte lätt att vara liten.

Nu ska jag läsa lite personers bloggar och få ut lite ilska på dem. Och kanske läsa min bok. Den är jävligt bra.

Pussen.



bilden är lite obehaglig på mig,
men jag älskar dig erik.

WebbarN

Jag och F-f-fabian har webb.
Fast vi jobbar typ inte hehu.
Jag saknar Erik bufuckinghu och ja jag är medveten om att inte en jävel bryr sig om det här :*
Jag är nog ingen bra bloggare,
för jag vill skriva för mycket som jag inte kan.

Våran lärare säger att han hatar msn och facebook,
men han nämnde inte bilddagboken.
De flesta i min grupp är lite fula,
men det finns vissa söta!
Dock är det väääärsta failemot snett framför mig haha lol hon är asful, inte ens JAG har sett så hemsk ut och då är det illa.
Hahahhaha fyfan.
Vet inte vad vi ska göra idag men ah det blir nog kul.

Pussen.

2/11-08 klockan 03.??

Så går det när man tar för mycket sömntabletter och nej jag ville och VILL inte dö.

_______________________________________________________________________

Det sårar mig så förstår ni, jag ligger här och ser verkligen texten gå fram och tillbaka,
mitt tangernbord är helt gropigt eller nej det kanske det inte är snart är jag hemma såklart varför det är mossa på mitt tangentbord,
det har jag undrat jättelänge
 för alltså seriöst på kvällar som denna är mitt tangentbord som hämtat från arizona.

det är bara så svårt att få fram texterna när jag hela tiden blir avbruten.
Det går runt röda små saker i mitt rum de kommer när´mare har händerna å ja lite som kirby
alltså kolla det är assmygga människor här i mitt rum ja,
lizzzie strippar ju som en idiot men det gör inget sålänge killarna blir inte blir sura
alltså varför försöker vi ens

det var en gång en lycklig man som gick på stgem med mig för han saknar mig så mycket
han kommer avrätta laura. Pingisbord. Jag lässte nånstans om pingus team fast de kanske gud har det kanske blir en saga,
svårigheten är att sensmoralen är alltså: Ska du tvätta dina kompisars bilar så gör inte fel.
alls.

ssii palla feesetennenee i mitt rum..
det ar en gång en paddlande hundenn (gud vad fint det väver ihop // anna )
afaffffaaan vad saj anna ssom fammmm saknar erik men någon av era sidor håller på att skjuta mi e ´naasamensa,
erik älskling du är det bästa som hänt mig. det här kan fortsätta förevrigt.)
halå soossso i hörnet. fattar k jaajjjjjjjjjjja fattar imte ska leva e om vi surfade på wii och den häär sla onog sova nu!

p0pfitta

Klockan är 09.29 prick.
Jag kom till skolan 08.42 (visserligen fem minuter försenad men hallå det var SL's fel).
Efter en tio minuters genonmgång av idrotten har vi håltimme till klockan 11.50 då vi (Jag och Sosso) ska ägna oss åt webbdesign. Eller webbprogrammering, minns inte vad det hette (le dum tjej).
Fattar ni hur länge det är eller?
Därför läser jag bloggar. Men jag har gått igenom alla roliga och det är typ 1,5 timme kvar tills vi kan äta lunch. Jag hatar gymnasiet ibland, jag hade kunnat ligga och SOVA fram tills nu ungefär och inte gått på den där genomgången som var totalt onödig.
Jaja.

Saker jag ska göra idag (folk är så ambitiösa och skriver att-göra-listor... så jag tänker inte vara sämre)
- Installera Flyff på min dator (eller snarare; Tvinga Erik installera flyff på min dator)
- Klara sol&måne-bossen i Kirby's Dreamland
- Synkronisera datorn och ipoden
- Skrapa ihop 50 stjärnor i Super Mario 64 (känner att jag börjar ge upp när det börjar bli tråkigt. Så får man INTE göra, kämpa Linnea för böfvelen)

Aaa... alltså tvåan är viktigast hittills i alla fall.
Imorgon ska jag till Eriks skola.
Och LOL det där inlägget i min gamla blogg ska jag nästan publicera för det var det värsta jag läst.
Det kommer i nästa inlägg huhu.

Egocentriskt

Jag är gammal bloggare som har skrivit sporadiskt (från en gång i månaden till sju inlägg om dagen) sen sommaren 2006 då jag startade min första blogg som jag säkert hade hållt fast vid om det inte vore så att den hade slutat fungera.
Nu har jag i alla fall hållt mig till en blogg under 1,5 år (cirka men vem orkar vara exakt?). Blogspot. Tyvärr verkar merparten av mina vänner alldeles för ointelligenta för att förstå hur man kommenterar på blogspot så jag tänkte göra alla en tjänst och göra en nystart på blogg.se
Ett företag som jag ogillar starkt.
Kanske mest pågrund av att det är mainstream och för att jag är dålig på att göra designer. Menmen... jag får tvinga någon kreativ varelse skapa lite åt mig.

Ursäkta namnet förresten men åh helvete vad jag hatar att man inte kan byta, och sen blev det krångel med mailadresser och frustrerade tårar så nu håller jag fast vid det här.

Jag är 16 år och ser allting i svart och vitt. Jag tycker om foton, vackra människor och nyckelben. Jag önskar jag var smalare men har en extremt dålig karaktär. Mitt humör är obehagligt pendlande och jag är jordens känsligaste för kritik då det knäcker mig i flera år framåt.
Jag går mediaprogrammet på mediagymnasiet nacka strand.
Förresten är jag ganska tråkig i verkligheten, jag har alltid varit bättre med skrift än med ord. Det är flera människor jag känner som är så, det gör inget.
Jag gör idiotiska saker för att slippa känna på verkligheten ett tag.
Mer ingående förstår man om man läser min gamla blogg; www.golittlestargo.blogspot.com

Nu ska jag sova. Jag är så ledsen för det där älskling.

RSS 2.0